Източник lamqta.comОвен  Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество –

...
Източник lamqta.comОвен  Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество –
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Много внимавайте, само една грешна стъпка и всички ще научат за нея

Източник lamqta.com

Овен 
Бъдете подготвени през днешния ден за сърпрайзи от друго естество – приятни и не напълно. На първо място те ще обиден Вашия персонален живот и всичко, обвързвано с него по един или различен метод. Разбира се, че не можете да предвидите всичко, само че да застанете в бойна стойка, с цел да имате подготвеност да отвърнете на удара, е изцяло по Вашите благоприятни условия. 

Телец

Денят изисква внимание и нерешителност: в случай че през днешния ден допуснете неточност, та въпреки и най-незначителната, евентуално ще бъде видяна от човек, на чието мнение държите. Прибързаност е неприемлива, а и обстановката не го изисква. Сериозен проблем може да се окажат връзките с родителите - доста мъчно ще стигнете до единно мнение, а за реализирането на каквито и да било проекти, ще се изисква необикновен ресурс от самообладание и благосклонност.
 

Близнаци

Ще се наложи да се помирите с обстоятелството, че надалеч не всичко е по силите Ви. Днес Ви следва да имате работа с доста хитри, авторитетни и мощни противници. Това ще бъде много уморително, само че по своему забавно. Сложността на поставените пред Вас проблеми ще бъде самобитно предизвикателство, което не можете да не приемете. Много ще Ви върви в персоналния живот. През този ден са на дневен ред нови запознанства, любовни самопризнания и сантиментални срещи. Изключително прелестен сърпрайз може да очаквате, в случай че сте дама – Близнак. 
 

Рак

Ще постигате положителни резултати във всичко, за което се захванете: сполучливи ще бъдат и деловите договаряния, и професионалните действия, и персоналните срещи. Само че през втората половина на деня все-пак ще зародят някакви усложнения. Отнесете се към тях умерено и не изпадайте в суматоха. Придържайте се към златната среда сред цялостната изолация от ставащото и агресивното нахлуване на хипотетичния съперник. Ако сте в брак, предлага се да вземете ефективно присъединяване в това. Което прави „ съпружеското тяло ”, като забравите за недоразуменията. Ако имате деца, връзките с тях ще са изцяло хармонични.
 

Лъв

Ако внезапно Ви предложения на среща човек, от който не сте очаквали такова нещо, самоуверено се съгласявайте и вървете. Дори да не приключи всичко с „ гивели те дълго и щастливо и умрели в един ден „, наслаждение все-пак ще има. При всички положения ще се почувствате най- обаятелни привлекателни!
 

Дева

Трябва да сте подготвени за решителни дейности, тъй като тъкмо такива ще изисква обстановката. Постарайте се да намерите подобен прийом за превъзмогване на компликациите, който да устройва и Вас, и хората, които Ви заобикалят. За страдание, колкото и да се стараете, все в някаква степен нечии ползи ще се наложи най-малко отчасти да бъдат подценени. Доста грижи и задължения ще имате по отношение на подготовката и организацията на някакви фамилни мероприятия. Колкото по-рано поемете ролята на водач и началник, толкоз по-бързо ще се намерят помощници и съдружници. Така че се постарайте, да не хабите времето си на вятъра.
 

Везни

Такива качества като aскетизъм, сдържаност и дисциплина, през това денонощие ще са Ви нужни, а дори и наложителни. Само че дружно с тях не забравяйте и за другите начини за постигане на задачите. Вашите връзки с близкото обграждане през този ден не би могло да бъдат наречени еднопосочни. Може да влезете в спор с значими за Вас хора по принципиални аргументи, и в това време да изпитате наслаждение от общуването с тях, когато Вашите и техните усети очевидно се допълват. Възможно е да реорганизирате бита си и да върнете в приложимост старите нормални движимости.
 

Скорпион

Имате компютър вкъщи, но нещо отново не Ви доближава? Звездите Ви поучават, да се заемете с включване на високоскоростен Интернет. Ако имате, постарайте се да си осигурите по-бърза връзка, а за това днешния ден е извънредно подобаващ. Само че по-късно се постарайте да не злоупотребвате с Мрежата, че може да Ви стовари неприятности с обичаните хора...
 

Стрелец

През това денонощие може последователно да се превърнете в чоек, който желае колкото се може повече да се наслаждения на живота. Възможно е да криете своите прищевки и пристрастия от близките, само че себе си няма да съумеете да измамите. През това време може да се усили Вашата вътрешна нужда от обич, състрадание, внимание. Признание, домакински уют и прочувствена естетика към някого, а също (ако, несъмнено, сте съществено влюбени), за тясно съкровен контакт с обекта на Вашата пристрастеност. Това е не неприятен миг за за осъществяване на конфеденциални поръчки или за секрети срещи.
 

Козирог

Козирозите ще получат великодушна премия за свършената работа, единствено че доста от упоритостите на представителите на този знак ще останат неосъществени. Може да се уговорите с управлението за увеличение на работната заплата, само че надали ще постигнете покачване в службата. Това е сполучлив ден за къси пътувания, екскурзии, а също и за другарство с настоятелен сътрудници в неофициална конюнктура. Лесно ще се разбирате с по-възрастните от Вас хора, без значение дали става въпрос за родственици, или просто за познати. Като цяло денят е удобен за другарство с членовете на фамилията. Младите влюбени могат да страдат от дефицит на ярки усещания. Жизненият Ви тонус е висок.
 

Водолей

Някой напоследък е провокирал у Вас доста положителни страсти, като Ви е дал да разберете, че възприятията Ви са взаимни. И какво да вършиме от тук нататък? Като начало свалете от лицето си маската на потрес, и се усмихнете. Може също да помислите, и къде да отидете дружно да вечеряте. Трябва да съберете сили, с цел да имате опция да вършиме и за в бъдеще същото положително усещане.
 

Риби

Възможни са проблеми в персоналните връзки, като не е изключена сериозна кавга с обичания човек. Освен това, виталният Ви капацитет е снижен, и може да се чувствате некомфортно. Струва си да отложите комплицираните и уморителни действия, и да се опитате да съхраните силите си. Помнете, че трудовите подвизи, осъществени с последни сили, няма да Ви бъдат от изгода. Няма да съумеете да реализирате някои замислени планове, в случай че се опиотвате да действате независимо. Затова потърсете съдружник, с чиято помощ доста неща ще станат вероятни. Финансовата обстановка „ върви ” към по-добро.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР